Browsing Tag

Categories Fiksimini Basa Sunda

KARASA – fbs

Yuk ah urang ngararaoskeun… FIKMIN # KARASA # Ngagolèr / doklang. Tungtungna ngajaran sarè di rumah sakit jalaran rèk opèrasi suku kènca. Sakamar duaan jeung bapa bapa tengah tuwuh. Teuing gering naon, ngan kareungeu mah utah waè mun nginum atawa barang dahar. Hahalang ukur hordeng, atuh sagala laku lampahna ècès pisan, karunya. Jigana kèrèsèk geus […]

Promo Hapè – fbs.

Antawis kahoyong sareng kateumampuh… FIKMIN # PROMO HAPÈ # Brosur nepika lecek digulanggapèr, tapi hatè keukeuh marojèngja. Angka-angka geus dikotrèt dina buku agènda, tanda pleus mineus jeung kali bagi paburisat dina kertas. “Tapi naha geuning kalah ka baluweng teu puguh rasa?” Sakedapeun ngalungsar bari nyarandè dina tihang tengah imah. Sirah tungkul nitènan palupuh nu ngèntèp […]

Check Out – fbs

Pangalaman nu munggaran.. GARUT, akwnulis. Lungsur ti lantai 18 muru ka lobby mung sakolépat da numpak lift nu canggih. Saatos panto lift muka, teras muru ka resepsionis, badé nyanggakeun konci kamar. “Barang-barang di kamar parantos kosong pak?” Padamel hotél naros. “Teu acan Kang, sakedap urang bérésan” Gura-giru muru ka kamar deui, sakumaha pituduh ti petugas […]